Bokmässa i Halmstad

Nu på lördag, den 26 november, är det äntligen dags för årets upplaga av den Halländska bokmässan. Mellan kl. 10.00 och 16.00 kan ni komma och hälsa på mig på Stadsbiblioteket i Halmstad, där jag sitter och säljer och signerar böcker. Kl. 12.00 presenterar jag mina böcker på scenen tillsammans med den mycket kompetente moderatorn Petter Heldt. Läs mer om evenemanget här.

Som ni kan se i programmet (följ länken ovan) kommer det vara en uppsjö av intressanta och duktiga författare från Halland.

hallandsk-bokmassa-2016-arets-bokfest-460px.jpg

Jag hoppas att vi ses där!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s