Recension av Hotellet vid världarnas ände!

Nyligen kom en ny recension av Hotellet vid världarnas ände. Det är Maria på bloggen Marias Bokhylla som läst och recenserat boken. Hon hade nästan bara lovord och bland annat skriver hon så här:

“Jag vet inte riktigt vad jag förväntade mig när jag började läsa den här boken, men det var inte det här episka äventyret mellan världar där det både finns en hel hop med spänning, läskigheter, modiga barn och vändningar som man inte riktigt räknat med. Jerker Hultén är inte rädd för att vara läskig och/eller blodig, trots målgruppens ålder, och det gillar jag.”

och

“Persongalleriet är visserligen ganska stort, men det gör inget, eftersom de flesta är kopplade till sin egen värld. Jag gillar hur de olika världarna och deras karaktärer knyts samman och att det är flera olika perspektiv som syns i boken. /…/ Det ger flera olika perspektiv på samma berättelse och jag tycker att det är snyggt gjort eftersom det ger väldigt lite transporttid i boken och att den, trots över 300 sidor, inte alls känns lång att läsa.”

Hon skriver betydligt mer än så och jag rekommenderar verkligen att ni besöker hennes blog, Marias Bokhylla, och läser hela recensionen. En recension som naturligtvis gjorde mig jätteglad!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s