Iheartfantasy

Här är ett par utdrag från en recension av boken på bloggen iHeartfantasy, som för övrigt varmt kan rekommenderas.

“Trots att det är Hulténs debut så tycker jag att han lyckas bra med texten; den flyter på bra och jag kände att boken välkomnade mig som läsare. Det finns väldigt många idag stora författare, exempelvis Suzanne Collins, som börjat sin karriär med att skriva barnböcker, så det ska bli riktigt intressant att se vad Hultén har att bjuda på i framtiden.”

och

“Jag vill gärna se att Jerker Hultén utmanar sig i framtiden och börjar skriva mörkare böcker för äldre. Hans skrivteknik är riktigt bra och jag kan definitivt tänka mig att läsa mer utav honom … Med lite träning tror jag att Hultén kan bli en ny stjärna i Sverige.”

Där fanns också en hel del bra, konstruktiv kritik. Läs hela recensionen här!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s