Ljudboksrecension av Drakhjärta & Hamnskiftare-serien

Jag har fått min första ljudboksrecension. Det är August, 8 år, på bloggen Barnboksfamiljen som har lyssnat på alla fyra böckerna i serien och de skriver bland annat följande:

När jag frågade A vad han tyckte om böckerna när sista boken var avslutad svarade han entusiastiskt:

”Fantastiska! Alla fyra böcker ihop får 1000 stjärnor av 5 stjärnor”. När jag försökte fiska lite mer om vad som är bra så sa han ”Men skriv bara alla positiva ord du kan – då blir det rätt! För de är jättebra!”

Detta har verkligen varit en bokserie som tagit A med storm och han har försvunnit iväg in i böckernas värld och avskärmat sig.

och

En intressant detalj är att A också velat diskutera om karaktärerna. T.ex om Lönnmördaren som är på de ondas sida som ändå inte riktigt är ond. Författaren själv har påpekat att böckerna har många gråzoner vilket verkar stämma bra överens med A’s kommentarer.

samt

Läskighetsmässigt tycker A att böckerna är ungefär lika läskiga som Harry Potter, med undantag att det dessutom är ett krig med i varje bok. En detalj han har uppskattat är att böckerna är oförutsägbara t.ex i sättet som de goda hanterar situationer när de hamnat i knipa.

Ni kan läsa hela recensionen här!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s