Hotellet vid världarnas ände

Snart är den här – Hotellet vid världarnas ände. Den går redan nu att förbeställa på Idus förlag.

Oscar och Teddy ska bo hela sommaren på en ö i norra Skottland tillsammans med sina föräldrar. Oscar ser mycket fram emot att få upptäcka en ny del av världen medan Teddy mest vill tillbaka hem till kompisarna och fotbollen. Inte blir det bättre när Teddy upptäcker att hotellet de bor på ligger mitt ute i ingenstans och saknar allt som gör livet värt att leva. 

Men det är något som inte stämmer med hotellet som balanserar på klippan vid havet. Deras familj är de enda gästerna, gaslampor tänds och släcks av sig själva och Oscar kan svära på en staty i trädgården blinkade åt honom. Snart har bröderna dragits in i något som både är nervkittlande, fantastiskt och mycket, mycket farligt! Det blir en sommar fylld av magi och främmande världar, nya vänner och nya fiender, upptäckarglädje och till slut en gastkramande kamp för att rädda sina egna liv. 

Hotellet vid världarnas ände är en spännande bok för alla som gillar magi och äventyr. Det är också en berättelse om att övervinna sina rädslor, om syskonkärlek och om att våga vara sig själv.

Beställ den här: https://www.idusforlag.se/hotellet_vid_varldarnas_ande, och få den hemskickad så snart den släpps.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Hotellet vid världarnas ände

  1. Trond Sidén says:

    Tjenare Jerker går det bra om jag får boken gratis?

    • jerkerhulten says:

      Hej, Trond! Tyvärr kan jag inte dela ut böckerna gratis. Recensionsexemplar skickad ut av förlaget. Kontakta dem, eller köp den för bara 139 kr på Idus förlags hemsida (www.idusförlag.se). Ha det så gott! Mvh, Jerker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s