Recension av Stella och Kyrkogården

Nyligen kom en ny recension av Stella och Kyrkogården. Den här gången är det Maria på bloggen Marias bokhylla som har läst boken och hon skriver bland annat så här:

“Det här är en väldigt mysryslig historia rakt igenom. Jag gillar verkligen Hulténs sätt att beskriva relationen mellan de olika karaktärerna och jag gillar stämningen som slår igenom hela boken. Många gånger tycker jag att spännings-romaner för bokslukaråldern kan fokusera på att inte vara för otrevlig i handling och stämning men här finns både med mord (även om inte menat) av barn, lönnmördare, spöken som kan förvandla barn till fåglar (lite Riddar Kato-känsla i Mio min Mio där) och massa kyrkogårdar.”

och

“Jag gillar Stella och hennes beslutsamhet. Tillsammans med Jack och Greven (konstigt nog) är de mina favoriter. Greven är väldigt komplex som karaktär och visar på att det inte alls alltid är så svartvitt som man tror. Det är lätt att kategorisera och vara rädd för folk som man inte känner till nog mycket om, vilket även händer här på kyrkogården.”

En recension som naturligtvis gjorde mig riktigt glad. Besök gärna hennes blogg, Marias bokhylla, för att läsa recensionen i sin helhet.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s