Bokmässa och första läsar-recensionen på Kungar & Drottningar.

Imorgon börjar äntligen bokmässan i Göteborg. Jag kommer att vara där torsdag till lördag och ni finner mig i Idus förlags monter A01:02 under nästan hela lördagen. Kom gärna och hälsa på, köp lite böcker och få dem signerade!

Lagom till mässan har jag dessutom fått den första recensionen från en av mina läsare på Kungar & Drottningar. En recension som naturligtvis gjorde mig väldigt glad. Ni kan läsa den nedan eller gå direkt till Bokus och se den där.

Skärmavbild 2015-09-23 kl. 09.43.57

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s