Fjärde boken på väg

För ett par veckor sedan fick jag tillbaka manus för den fjärde boken från min korrekturläsare, Jeanette Palm (som varmt kan rekommenderas). Nu har jag gått igenom manuset och äntligen skickat iväg det till förlaget. Boken, som kommer heta Mörkermagiker och är sista delen i serien Drakhjärta & Hamnskiftare, kommer därmed förhoppningsvis snart finnas ute i handeln.

Det har varit fantastiskt roligt och spännande att skriva böckerna om Vera och Albin i Nordanländerna, och jag känner precis som Alfred, en läsare i Hudiksvall. Han skrev bland annat följande till mig häromdagen:

”Jag ser verkligen fram emot den sista boken i serien men jag tycker det är ledsamt att det inte kommer mer.  Hoppas du skriver något mer efter den här serien. Med vänliga hälsningar Alfred”

Det är verkligen lite sorgligt att det snart är över. Men jag har massor av idéer till nya böcker och ser mycket fram emot att få sätta igång med nästa projekt.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s