September och ny recension

Nu är det september och det blir både litteraturrundan i Växjö den 17:e och bokmässan i Göteborg den 22:e till 25:e. Men först en recension av Kungar & Drottningar. Den här gången är det Anna Höglund på bloggen Fantastiska Berättelser som läst och recenserat boken.

Bland annat skriver hon så här trevligt:

“Det här är helt klart en väldigt bra bok för alla åldrar och jag önskar att jag hade fått den i mina händer när jag var yngre. Den står också för väldigt sunda värderingar och är bra att läsa om man vill ha sina genusglasögon på sig. Här spelar kön absolut noll roll. Alla är precis lika starka, viktiga och kloka. Det är uppfriskande att läsa om och absolut en av anledningarna till att jag gillar boken/böckerna så väldigt mycket. Författaren har tänkt till när han har skrivit!”

Ni kan läsa recensionen i sin helhet här.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s