Ny recension av Lönnmördare

Idag hittade jag en ny recension av Lönnmördare som gjorde mig väldigt glad. Det är Anna Höglund på bloggen Fantastiska berättelser som läst och recenserat boken. Bland annat skriver hon så här:

3 anledningar till varför Lönnmördare är värd att krypa upp i fåtöljen med:

1. Den dvärg som Albin och Vera slår följe med (kan tyvärr inte komma ihåg hans namn) tyckte jag väldigt mycket om. Han var av den sorten som skrattar faran mitt i ansiktet och sen kanske inte alltid lyckas på allra bästa sätt. Väldigt underhållande.

2. Jag gillar Albin och Veras magiska förmågor. Framför allt Albins tror jag som är en hamnskiftare. Det hade varit så himla roligt att kunna förvandla sig till vilket djur man vill. Ibland undrar jag dock varför han inte förvandlar sig till en drake han också. Det hade ju varit väldigt praktiskt ibland.

3. Det sista jag gillar väldig mycket är Lönnmördaren. Man får läsa utifrån hans synvinkel med jämna mellanrum och det tycker jag mycket om för det förhöjer historien enligt min mening. Jag hade nog till och med haft lite fler stycken om honom. 

Hon ger boken 4 av 5 i betyg och man kan läsa recensionen i sin helhet här.

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s