Ännu en recension av Lönnmördare

“Det här är så ruggigt bra fantasy! Vera och Albin fortsätter lära känna sina krafter efter första boken Drakhjärta & Hamnskiftare. Den är stunder lika mörk, absolut utan att det blir svart eller vitt, det bara finns en råhet som är så skickligt balanserad mellan barnsligheten och mörkret. Ja, jag tänker Harry Potter, fast detta är mer high fantasy i känsla och miljö.”

Så inleder Mia Hansén på bloggen Kreativa sagor sin recension av Lönnmördare, del två i serien om Vera, Albin och Nordanländerna. En recension som verkligen förgyllde min dag. Läs hela recensionen här.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s