3 anledningar till varför Drakhjärtan & Hamnskiftare är värd att krypa upp i fåtöljen med.

Enligt bloggen Fantastiska Berättelser är de bland annat:

“1. Jag kommer förmodligen aldrig tröttna på drakar och i den här berättelsen bjuds jag på massor av dem och det älskar jag. Jag är också lite extra förtjust i hur dessa drakar har porträtterats. De bli väldigt levande med alla sina olika karaktärsdrag och sin olika förmågor. Allra bäst är givetvis Lill-Flamma, draken som inte är större än en sparv, men väldigt kaxig och rolig. Sen finns där Abkazar som kan trolla men som inte är superbra på det. Gillar, gillar, gillar. Skulle gärna se lite illustrationer till boken även om de är väldigt tydligt förklarade.

2. Jag är väldigt förtjust i Veras lillebror Albin som också spelar en stor del i den här berättelsen. Det är han som är hamnskiftare och detta på ett väldigt coolt sätt. Jag hade också väldigt gärna varit en hamnskiftare och kunnat förvandla mig till massor av olika djur.

3. Äventyret är bra genomtänkt och spännande. Men jag gillar också att det bjuder in till fler böcker. Där finns vissa trådar som jag skulle vilja veta lite mer om och jag hoppas verkligen att jag får stöta på detta i nästkommande böcker.”

Läs hela recensionen här.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s