Äntligen!

IMG_2135

Nytt avtal med Idus förlag.

Härom dagen skrev jag på ett nytt avtal med Idus förlag och äntligen kan jag meddela att jag snart kommer att ge ut ännu en bok. Den här gången är det en fristående berättelse och jag vill inte avslöja alltför mycket nu med en gång, men den utspelar sig till stor del på en kyrkogård och är ett slags spökhistoria, även om den kanske inte följer den vanliga mallen för en sådan.

Mer information kommer framöver här på bloggen, eller på min Facebook-sida och Instagram.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Äntligen!

  1. Åsa Öhnell says:

    Grattis till ny bok!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s